212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες

212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες212 VIP Men από Carolina Herrera είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για άνδρες. 212 VIP Men κυκλοφόρησε το έτος 2011. 212 VIP Men έχει δημιουργηθεί από Emilie (Bevierre) Coppermann και Lucas Sieuzac. Οι νότες κορυφής είναι λάιμ, Χαβιάρι, πιπέρι, τζίντζερ και φρούτο του πάθους; οι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, Βότκα, τζιν και μέντα; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, δέρμα και νότες ξύλων.


ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ
φρέσκο πικάντικο
aromatic
βότκα
ξυλώδες
ζωώδες
πράσινο
ΕΙΚΌΝΕΣ
212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες Εικόνες212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες Εικόνες212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες Εικόνες212 VIP Men Carolina Herrera για άνδρες Εικόνες

About Unknown

Το φαρμακείο μας ως φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Λάρυμνα Φθιώτιδας. Η 30 ετής πείρα μας στο χώρο της υγείας σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της υγείας των συνανθρώπων μας.Η εξελίξεις στο χώρο του internet προσφέρουν μέσω μιας πληθώρας πλατφόρμων νέες δυνατότητες στο χώρο της υγείας. Στόχος μας είναι να καλύψουμε αυτές τις δυνατότητες για την καλύτερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαβάστε επίσης...